Gezocht : verzamelingen Bankbiljetten : voor aankoop of veiling.

Een speciale vermelding op deze site voor bankbiljetten.
In tegenstelling tot de meeste muntenverzamelingen (of verzamelingen in het algemeen), is er sinds een tiental jaar een sterke prijsstijging aan de gang voor bankbiljetten/bankbriefjes.
Enkele criteria zijn wel belangrijk : de biljetten moeten in hele mooie kwaliteit zijn!

Als u een interessante verzameling bankbiljetten hebt, dan moet u zeker overwegen om deze eens te laten bekijken.  De markt is zéér goed, er worden forse prijzen betaald en zelfs topprijzen voor zeldzaam materiaal in goeie kwaliteit!

Paul Draps
Paul Draps
2023-12-26
Bart leren kennen via een vriend die hem sterk aanraadde (munten schatten en evt tegen bedrag inwisselen / maar hij doet ook postzegel veilingen). En inderdaad: zeer communicatief - correct in zijn berekeningen en vriendelijke persoonlijkheid. En koffietje gekregen om goede deal af te ronden. AANRADER !!!
Wil De Vrieze
Wil De Vrieze
2023-12-09
Een heel correcte, vriendelijke en professionele man die zijn afspraken nakomt en die heel betrouwbaar is. In de toekomst wil ik zeker nog zaken doen met hem.
Tom Allaert
Tom Allaert
2023-11-05
Ik heb een verzameling postzegels en munten aan Bart verkocht. Bart nam de nodige tijd om uitleg en toelichting te geven. Alles werd aan een correcte prijs verkocht. Een absolute aanrader !!!
maurice van acker
maurice van acker
2023-10-25
Het was en goede ontvangst met Bart zeer vriendelijk voor de dag heeft de postzegels bekeken en goed gekeurd en over eengekomen voor de prijs ik dank Bart dat hij zo goed was dank je
Frans Adams
Frans Adams
2023-10-10
Zeer professionele begeleiding met de verkoop van mijn munten en naar de juiste waarde geschat. was zeer tevreden met de trasactie.
Mieke Cadron
Mieke Cadron
2023-10-04
Uiterst correcte, professionele en begripvolle afhandeling door Bart bij de verkoop van de postzegelverzameling. Aanrader.
Kartien Lens
Kartien Lens
2023-09-24
Vriendelijke ontvangst. We kregen de nodige uitleg. Was eerlijk. Vinden dat we een faire prijs hebben gekregen.
Marc Blancquaert
Marc Blancquaert
2023-09-22
Zeer correcte en snelle afhandeling van de verkoop van een postzegelverzameling. Overeenkomst afgesloten waarbij iedereen een goed gevoel heeft aan overgehouden. Bedankt Bart.
Franky Van Moer
Franky Van Moer
2023-09-14
Jongstleden een oude muntverzameling laten schatten bij Bart. Hij nam de nodige tijd en heeft uitleg gegeven welke munten waarde hebben en andere die enkel dienen om verzamelaars een plezier mee te doen. Ik denk een correcte prijs te hebben gekregen.
Eddy Lambrechts
Eddy Lambrechts
2023-09-13
Ik heb met Bart contact opgenomen via mail ivm de verkoop van mijn postzegel verzameling. Direct antwoord gekregen en zeer professionele en correcte afhandeling. Ik was zeer tevreden over het totale verloop van de transactie. Dankjewel Bart