Gezocht : verzamelingen Bankbiljetten : voor aankoop of veiling.

Een speciale vermelding op deze site voor bankbiljetten.
In tegenstelling tot de meeste muntenverzamelingen (of verzamelingen in het algemeen), is er sinds een tiental jaar een sterke prijsstijging aan de gang voor bankbiljetten/bankbriefjes.
Enkele criteria zijn wel belangrijk : de biljetten moeten in hele mooie kwaliteit zijn!

Als u een interessante verzameling bankbiljetten hebt, dan moet u zeker overwegen om deze eens te laten bekijken.  De markt is zéér goed, er worden forse prijzen betaald en zelfs topprijzen voor zeldzaam materiaal in goeie kwaliteit!

Arthur Borms
Arthur Borms
2021-04-03
Een correcte en vriendelijke ontvangst. Bart gebruikt bovendien een deskundige, in een voor niet-filatelisten, eerlijke en begrijpelijke taal.
Fabio Garcia
Fabio Garcia
2021-04-03
Zeer professionele aanpak en correcte afhandeling.
Veerle B
Veerle B
2021-04-02
Zeer vlot en vriendelijk persoon. Met veel kennis van zaken begeleidt hij de kopers/verkopers.
Frank Vannieuwkerke
Frank Vannieuwkerke
2021-03-31
Zeer aangename ontvangst en neemt voldoende tijd om uitleg te geven.
Myriam Vermeire
Myriam Vermeire
2021-03-27
De aanpak vna mijnheer Van Acker vult een gat in de markt: ik kreeg het niet over mijn hart om het levenswerk van mijn vader naar een 'postzegelhandel' in Brussel te brengen. Met een leuk filmpje op internet hoe je best zelf al een eerste inschatting maakt van de postzegelverzameling die via erfenis bij jou terecht komt, haalde mijnheer Van Acker me over de streep om een 'oplossing' te zoeken voor een tweede leven van een bestaande collectie. Zijn oordeel over de zorg besteed aan de verzameling en de min-puntjes ervan, getuigde van inzicht en deskundigheid. Hij kon duidelijk het kaf van het koren scheiden en gaf de beste prijs voor wat nog waarde heeft. Het overeengekomen bedrag werd onmiddellijk en correct overgeschreven. Na bezoek, ben ik naar huis gekeerd met enkel nog enkele insteekalbums, die ik als herinnering zal bewaren aan het 'pure amusement' dat de verzameling ooit betekend heeft. Misschien zet er iemand in de familie ooit wel weer zijn zinnen op... je weet maar nooit.
Thomas Verwee
Thomas Verwee
2021-03-23
Vlotte en correcte schatting gekregen via afstand. Daarna ter plaatse een finale schatting ontvangen, plus betaling via instant overschrijving. Perfecte service, zeker een aanrader!
Theo Heselmans
Theo Heselmans
2021-03-22
Bart is duidelijk een expert, en wist snel, efficiënt en correct een raming te geven van mijn vader’s munten collectie. Aarzel niet hem te contacteren voor een schatting van je eigen verzameling, al dan niet voor verkoop. Bart dringt zich niet op, maar indien je toch wenst te verkopen, kan hij je wellicht helpen er een correcte prijs voor te krijgen. Aanrader!