Oude munten verkopen aan de beste prijs

Waarom voor het team van Bart kiezen voor de verkoop van uw oude munten?

Onze sterkte zit in het feit dat we proberen om verder te kijken dan de zilver of goudwaarde. We kijken steeds na of er een mogelijkheid is om méér te bekomen dan de goud en zilverwaarde die u overal kan krijgen!

Een aankoop gebeurt door ons steeds aan correcte prijs en tegen contante en onmiddellijke betaling. Wij kopen véél munten, en dat laat toe om correcte marktprijzen aan te bieden.

Bedragen boven de wettelijke limiet moet men verplicht op rekening betalen. Dit doen we ter plaatse met een onmiddellijke overschrijving (meteen zichtbaar op uw bankrekening).

Bekijk zeker de reviews van tevreden klanten onderaan deze pagina!

Als u een verzameling munten hebt dan kunnen u zeker helpen, dat is namelijk onze specialiteit. Indien we samen vaststellen dat u ècht interessante exemplaren hebt, dan hebben we nog een andere optie voor u ook : verkoop in consignatie.

U kan ons bereiken op 0486 / 645.305 of via bart@munten.be

Bart Van Acker munten expert - Munten verkopen aan de beste prijs

Contacteer me:


   
  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.
   


  Paul Draps
  Paul Draps
  2023-12-26
  Bart leren kennen via een vriend die hem sterk aanraadde (munten schatten en evt tegen bedrag inwisselen / maar hij doet ook postzegel veilingen). En inderdaad: zeer communicatief - correct in zijn berekeningen en vriendelijke persoonlijkheid. En koffietje gekregen om goede deal af te ronden. AANRADER !!!
  Wil De Vrieze
  Wil De Vrieze
  2023-12-09
  Een heel correcte, vriendelijke en professionele man die zijn afspraken nakomt en die heel betrouwbaar is. In de toekomst wil ik zeker nog zaken doen met hem.
  Tom Allaert
  Tom Allaert
  2023-11-05
  Ik heb een verzameling postzegels en munten aan Bart verkocht. Bart nam de nodige tijd om uitleg en toelichting te geven. Alles werd aan een correcte prijs verkocht. Een absolute aanrader !!!
  maurice van acker
  maurice van acker
  2023-10-25
  Het was en goede ontvangst met Bart zeer vriendelijk voor de dag heeft de postzegels bekeken en goed gekeurd en over eengekomen voor de prijs ik dank Bart dat hij zo goed was dank je
  Frans Adams
  Frans Adams
  2023-10-10
  Zeer professionele begeleiding met de verkoop van mijn munten en naar de juiste waarde geschat. was zeer tevreden met de trasactie.
  Mieke Cadron
  Mieke Cadron
  2023-10-04
  Uiterst correcte, professionele en begripvolle afhandeling door Bart bij de verkoop van de postzegelverzameling. Aanrader.
  Kartien Lens
  Kartien Lens
  2023-09-24
  Vriendelijke ontvangst. We kregen de nodige uitleg. Was eerlijk. Vinden dat we een faire prijs hebben gekregen.
  Marc Blancquaert
  Marc Blancquaert
  2023-09-22
  Zeer correcte en snelle afhandeling van de verkoop van een postzegelverzameling. Overeenkomst afgesloten waarbij iedereen een goed gevoel heeft aan overgehouden. Bedankt Bart.
  Franky Van Moer
  Franky Van Moer
  2023-09-14
  Jongstleden een oude muntverzameling laten schatten bij Bart. Hij nam de nodige tijd en heeft uitleg gegeven welke munten waarde hebben en andere die enkel dienen om verzamelaars een plezier mee te doen. Ik denk een correcte prijs te hebben gekregen.
  Eddy Lambrechts
  Eddy Lambrechts
  2023-09-13
  Ik heb met Bart contact opgenomen via mail ivm de verkoop van mijn postzegel verzameling. Direct antwoord gekregen en zeer professionele en correcte afhandeling. Ik was zeer tevreden over het totale verloop van de transactie. Dankjewel Bart