Verzamelingen en collecties munten verkopen

Bij munten.be zijn we gespecialiseerd in het aankopen van verzamelingen munten.

We nemen ruim onze tijd om de verzameling te bekijken, en gaan op zoek naar de beste manier om de verzameling te verkopen.

Verkopen kan op 2 manieren :

1. Rechtstreeks verkopen van de munten aan mij
Zoekt u een eenvoudige oplossing waarbij u van mij een bedrag voor de hele collectie ontvangt? Dat kan.
Mijn uitgebreid netwerk van verzamelaars en handel laat mij toe om correcte marktprijzen aan te bieden.
Bij aankoop volgt er een contante en onmiddellijke betaling.
Bedragen boven de wettelijke limiet moet men verplicht op rekening betalen. Dit doen we ter plaatse met een onmiddellijke overschrijving (meteen zichtbaar op uw bankrekening).

2. Verkoop van collectie op basis van een vaste procentuele commissie.
In dit geval kijk ik uit naar de optimale manier om de collectie te verkopen. Ofwel in één geheel ofwel opgesplitst, met een voorkeur voor opgesplitst omdat dit meer lonend is. Rechtstreeks verkoop van delen aan verzamelaars, verkoop aan handelaars en delen via een veiling, het zijn allemaal mogelijkheden.
Ik voorzie altijd rapportering over het resultaat en ik garandeer een correcte afhandeling (administratief en financieel) binnen een vooraf bepaalde termijn (meestal 1 of 2 maanden).
Op basis van een eerste schatting betaal ik ook onmiddellijk een voorschot.

Bart Van Acker is gespecialiseerd in het aankopen van verzamelingen munten.

Doorgaans vraag ik dan een aantal foto’s voor een eerste schatting van de basiscollecties. Laat u daar zeker niet door afschrikken : geef even een belletje op 0486.645.305 als het over een interessante verzameling gaat. Dat kost niet zoveel moeite en vermijdt heel wat tijdsverlies achteraf.

De aankoop van munten is altijd aan een correcte prijs en wordt onmiddellijk en contant betaald.

U kan mailen naar bart@munten.be, bellen naar 0486.645.305 of contact opnemen via het contactformulier.

Paul Draps
Paul Draps
2023-12-26
Bart leren kennen via een vriend die hem sterk aanraadde (munten schatten en evt tegen bedrag inwisselen / maar hij doet ook postzegel veilingen). En inderdaad: zeer communicatief - correct in zijn berekeningen en vriendelijke persoonlijkheid. En koffietje gekregen om goede deal af te ronden. AANRADER !!!
Wil De Vrieze
Wil De Vrieze
2023-12-09
Een heel correcte, vriendelijke en professionele man die zijn afspraken nakomt en die heel betrouwbaar is. In de toekomst wil ik zeker nog zaken doen met hem.
Tom Allaert
Tom Allaert
2023-11-05
Ik heb een verzameling postzegels en munten aan Bart verkocht. Bart nam de nodige tijd om uitleg en toelichting te geven. Alles werd aan een correcte prijs verkocht. Een absolute aanrader !!!
maurice van acker
maurice van acker
2023-10-25
Het was en goede ontvangst met Bart zeer vriendelijk voor de dag heeft de postzegels bekeken en goed gekeurd en over eengekomen voor de prijs ik dank Bart dat hij zo goed was dank je
Frans Adams
Frans Adams
2023-10-10
Zeer professionele begeleiding met de verkoop van mijn munten en naar de juiste waarde geschat. was zeer tevreden met de trasactie.
Mieke Cadron
Mieke Cadron
2023-10-04
Uiterst correcte, professionele en begripvolle afhandeling door Bart bij de verkoop van de postzegelverzameling. Aanrader.
Kartien Lens
Kartien Lens
2023-09-24
Vriendelijke ontvangst. We kregen de nodige uitleg. Was eerlijk. Vinden dat we een faire prijs hebben gekregen.
Marc Blancquaert
Marc Blancquaert
2023-09-22
Zeer correcte en snelle afhandeling van de verkoop van een postzegelverzameling. Overeenkomst afgesloten waarbij iedereen een goed gevoel heeft aan overgehouden. Bedankt Bart.
Franky Van Moer
Franky Van Moer
2023-09-14
Jongstleden een oude muntverzameling laten schatten bij Bart. Hij nam de nodige tijd en heeft uitleg gegeven welke munten waarde hebben en andere die enkel dienen om verzamelaars een plezier mee te doen. Ik denk een correcte prijs te hebben gekregen.
Eddy Lambrechts
Eddy Lambrechts
2023-09-13
Ik heb met Bart contact opgenomen via mail ivm de verkoop van mijn postzegel verzameling. Direct antwoord gekregen en zeer professionele en correcte afhandeling. Ik was zeer tevreden over het totale verloop van de transactie. Dankjewel Bart