Verzamelingen en collecties munten verkopen

Bij munten.be zijn we gespecialiseerd in het aankopen van verzamelingen munten.

We nemen ruim onze tijd om de verzameling te bekijken, en gaan op zoek naar de beste manier om de verzameling te verkopen.

Verkopen kan op 2 manieren :

1. Rechtstreeks verkopen van de munten aan mij
Zoekt u een eenvoudige oplossing waarbij u van mij een bedrag voor de hele collectie ontvangt? Dat kan.
Mijn uitgebreid netwerk van verzamelaars en handel laat mij toe om correcte marktprijzen aan te bieden.
Bij aankoop volgt er een contante en onmiddellijke betaling.
Bedragen boven de wettelijke limiet moet men verplicht op rekening betalen. Dit doen we ter plaatse met een onmiddellijke overschrijving (meteen zichtbaar op uw bankrekening).

2. Verkoop van collectie op basis van een vaste procentuele commissie.
In dit geval kijk ik uit naar de optimale manier om de collectie te verkopen. Ofwel in één geheel ofwel opgesplitst, met een voorkeur voor opgesplitst omdat dit meer lonend is. Rechtstreeks verkoop van delen aan verzamelaars, verkoop aan handelaars en delen via een veiling, het zijn allemaal mogelijkheden.
Ik voorzie altijd rapportering over het resultaat en ik garandeer een correcte afhandeling (administratief en financieel) binnen een vooraf bepaalde termijn (meestal 1 of 2 maanden).
Op basis van een eerste schatting betaal ik ook onmiddellijk een voorschot.

Bart Van Acker is gespecialiseerd in het aankopen van verzamelingen munten.

Doorgaans vraag ik dan een aantal foto’s voor een eerste schatting van de basiscollecties. Laat u daar zeker niet door afschrikken : geef even een belletje op 0486.645.305 als het over een interessante verzameling gaat. Dat kost niet zoveel moeite en vermijdt heel wat tijdsverlies achteraf.

De aankoop van munten is altijd aan een correcte prijs en wordt onmiddellijk en contant betaald.

U kan mailen naar bart@munten.be, bellen naar 0486.645.305 of contact opnemen via het contactformulier.

Arthur Borms
Arthur Borms
2021-04-03
Een correcte en vriendelijke ontvangst. Bart gebruikt bovendien een deskundige, in een voor niet-filatelisten, eerlijke en begrijpelijke taal.
Fabio Garcia
Fabio Garcia
2021-04-03
Zeer professionele aanpak en correcte afhandeling.
Veerle B
Veerle B
2021-04-02
Zeer vlot en vriendelijk persoon. Met veel kennis van zaken begeleidt hij de kopers/verkopers.
Frank Vannieuwkerke
Frank Vannieuwkerke
2021-03-31
Zeer aangename ontvangst en neemt voldoende tijd om uitleg te geven.
Myriam Vermeire
Myriam Vermeire
2021-03-27
De aanpak vna mijnheer Van Acker vult een gat in de markt: ik kreeg het niet over mijn hart om het levenswerk van mijn vader naar een 'postzegelhandel' in Brussel te brengen. Met een leuk filmpje op internet hoe je best zelf al een eerste inschatting maakt van de postzegelverzameling die via erfenis bij jou terecht komt, haalde mijnheer Van Acker me over de streep om een 'oplossing' te zoeken voor een tweede leven van een bestaande collectie. Zijn oordeel over de zorg besteed aan de verzameling en de min-puntjes ervan, getuigde van inzicht en deskundigheid. Hij kon duidelijk het kaf van het koren scheiden en gaf de beste prijs voor wat nog waarde heeft. Het overeengekomen bedrag werd onmiddellijk en correct overgeschreven. Na bezoek, ben ik naar huis gekeerd met enkel nog enkele insteekalbums, die ik als herinnering zal bewaren aan het 'pure amusement' dat de verzameling ooit betekend heeft. Misschien zet er iemand in de familie ooit wel weer zijn zinnen op... je weet maar nooit.
Thomas Verwee
Thomas Verwee
2021-03-23
Vlotte en correcte schatting gekregen via afstand. Daarna ter plaatse een finale schatting ontvangen, plus betaling via instant overschrijving. Perfecte service, zeker een aanrader!
Theo Heselmans
Theo Heselmans
2021-03-22
Bart is duidelijk een expert, en wist snel, efficiënt en correct een raming te geven van mijn vader’s munten collectie. Aarzel niet hem te contacteren voor een schatting van je eigen verzameling, al dan niet voor verkoop. Bart dringt zich niet op, maar indien je toch wenst te verkopen, kan hij je wellicht helpen er een correcte prijs voor te krijgen. Aanrader!