Oude munten verkopen aan de beste prijs

De sterkte van munten.be is we proberen om verder te kijken dan de zilver of goudwaarde. We kijken steeds na of er een mogelijkheid is om méér te bekomen dan de goud en zilverwaarde die u overal kan krijgen! Wij proberen de verzamelwaarde van de munten naar boven te brengen.

Wij kopen véél munten, en dat laat toe om zeer correcte marktprijzen aan te bieden.

Bij munten.be kan u terecht voor

  1. verkopen van individuele munten
  2. verkopen van munten collecties (onze specialiteit)
  3. naast directe aankoop, bieden we u ook verkoop in consignatie aan – wij verkopen voor u, en bekomen het best mogelijke resultaat.

We nemen ruim onze tijd om uw losse munten of verzameling te bekijken, en zullen in eerste instantie werken via foto’s of via een uitgebreide beschrijving.


Paul Draps
Paul Draps
2023-12-26
Bart leren kennen via een vriend die hem sterk aanraadde (munten schatten en evt tegen bedrag inwisselen / maar hij doet ook postzegel veilingen). En inderdaad: zeer communicatief - correct in zijn berekeningen en vriendelijke persoonlijkheid. En koffietje gekregen om goede deal af te ronden. AANRADER !!!
Wil De Vrieze
Wil De Vrieze
2023-12-09
Een heel correcte, vriendelijke en professionele man die zijn afspraken nakomt en die heel betrouwbaar is. In de toekomst wil ik zeker nog zaken doen met hem.
Tom Allaert
Tom Allaert
2023-11-05
Ik heb een verzameling postzegels en munten aan Bart verkocht. Bart nam de nodige tijd om uitleg en toelichting te geven. Alles werd aan een correcte prijs verkocht. Een absolute aanrader !!!
maurice van acker
maurice van acker
2023-10-25
Het was en goede ontvangst met Bart zeer vriendelijk voor de dag heeft de postzegels bekeken en goed gekeurd en over eengekomen voor de prijs ik dank Bart dat hij zo goed was dank je
Frans Adams
Frans Adams
2023-10-10
Zeer professionele begeleiding met de verkoop van mijn munten en naar de juiste waarde geschat. was zeer tevreden met de trasactie.
Mieke Cadron
Mieke Cadron
2023-10-04
Uiterst correcte, professionele en begripvolle afhandeling door Bart bij de verkoop van de postzegelverzameling. Aanrader.
Kartien Lens
Kartien Lens
2023-09-24
Vriendelijke ontvangst. We kregen de nodige uitleg. Was eerlijk. Vinden dat we een faire prijs hebben gekregen.
Marc Blancquaert
Marc Blancquaert
2023-09-22
Zeer correcte en snelle afhandeling van de verkoop van een postzegelverzameling. Overeenkomst afgesloten waarbij iedereen een goed gevoel heeft aan overgehouden. Bedankt Bart.
Franky Van Moer
Franky Van Moer
2023-09-14
Jongstleden een oude muntverzameling laten schatten bij Bart. Hij nam de nodige tijd en heeft uitleg gegeven welke munten waarde hebben en andere die enkel dienen om verzamelaars een plezier mee te doen. Ik denk een correcte prijs te hebben gekregen.
Eddy Lambrechts
Eddy Lambrechts
2023-09-13
Ik heb met Bart contact opgenomen via mail ivm de verkoop van mijn postzegel verzameling. Direct antwoord gekregen en zeer professionele en correcte afhandeling. Ik was zeer tevreden over het totale verloop van de transactie. Dankjewel Bart